Съвременен дизайн и
строителство


През моята 39 годишна кариера като архитект-инженер имам проектирани и изградени над 100 индустриални обекта.

В това число предприятия за сладкарски изделия. Хлебозаводи и пекарни като предприятието NIKAS Pizza (2000 замразени пици на час), където основните производствени линии се осигуряват от компанията COMAS (Schio Vicenza Italia).

Проектирал съм и много фабрики и заводи в областта на хранително-вкусовата промишленост. Месопреработвателни заводи (ферми и кланици).

Фабрика за производство на маслиново олио (зехтин). Завод за преработка на портокалов сок и пакетиране на сокове - AMITA. Мандри, логистични центрове, Супермаркети, всякакъв вид жилищни сгради, като:

1) Вили
2) Къщи
3) Жилищни сгради
4) Хотели

През 1998 година в Ботевград в България проектирах и изградих предприятие за производство на кренвирши - НИКАС. През последните две години живея в България, където имам офис и регистрирана фирма (Мотив Кънстракшънс ООД), член на Българската строителна камара и за период от 18 месеца сме изградили 4 готови за дейност предприятия за хранително-вкусовата промишленост.

С обща площ от 20 000 кв. метра (Казичене-Пещера-Съединение-Ямбол) и общ бюджет от приблизително 10 000 евро. Имаме изградена също така вила във Велинград с площ 400 кв. м.

За реализацията на моите проекти разполагам с 150 служители с различни специалности и професии.

На ваше разположение съм за проектирането и изграждането на всякакъв вид жилищни, търговски и индустриални сгради.

С уважение,

Костас Павлис
Архитект
Български